Is uw website up-to-date?

16/05/2018 By

Veel bedrijven hebben nog een verouderde website die niet mee is met zijn tijd. Het grootste probleem is dat websites vaak niet responsive zijn, wat wil zeggen dat ze niet mooi weergegeven worden op mobiele toestellen zoals een smartphone.

Een tweede probleem is dat er vaak met een ouder CMS systeem gewerkt wordt wat misschien al jaren niet meer geupdate is. Dit brengt dan weer mee dat de website gemakkelijk gehacked kan worden waardoor bezoekers kunnen blootgesteld worden aan virussen. Bijkomend ontstaat er ook altijd een datalek met dataverlies tot gevolg wat dan weer gemeld moet worden bij de privacy commissie binnen 48 uur.

Door te kiezen voor een moderne website die regelmatig geupdate wordt kunnen er veel problemen en bijkomend werk vermeden worden.

Verder moeten er voor de nieuwe GDPR wetgeving een aantal kleine wijzigingen aan elke website aangebracht worden om in orde te zijn. Een voorbeeld hiervan is een aangepast privacy beleid, een duidelijke cookie-melding, maar nog belangrijker encryptie met behulp van een SSL certificaat. De bedoeling is dat de website hiermee veiliger wordt, wat de kans op inbreuken kleiner maakt.

Om bedrijven hier nu bij te helpen bieden wij ook prachtige websites aan waar uw bedrijf weer jaren mee verder kan. Onze focus ligt op het maken van een moderne, frisse website die toch betaalbaar blijft voor uw budget.

Moest er interesse zijn of als u meer vragen heeft dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen u graag verder!