Hardware

Om als bedrijf vlot te kunnen werken is er goede hardware nodig. Het is niet alleen nodig om met degelijke toestellen te werken, maar ook om deze tijdig te vervangen om frustraties en onvoorziene onderbrekingen te voorkomen.

Computers

Het minste wat u nodig heeft is een vaste computer of een laptop. Hoewel alle moderne toestellen tegenwoordig snel genoeg zijn is het vaak toch slimmer om een iets duurder toestel te kopen dat op termijn ook langer mee gaat.

Computers
Printers

Printers

Hoewel steeds meer zaken digitaal verwerkt worden is een printer nog steeds niet weg te denken uit een bedrijf. Of het nu uw offertes of facturen zijn die afgedrukt moeten worden, hiervoor kiest u best een printer van het juiste formaat om niet te veel aan inkt te betalen.

Servers

Hoewel de cloud de laatste jaren een grote trend is blijft een eigen server voor veel KMO’s op lange termijn toch nog de meest voordelige optie. Hiervoor kiezen wij toestellen van de meest betrouwbare partners die jaren kunnen blijven werken.

Servers
Network Devices

Network Devices

Ook niet onbelangrijk zijn de netwerk toestellen die nodig zijn om een goed werkend netwerk draaiende te houden. Hierbij denken we aan een firewall, switches, access points, … Ook hiervoor doen wij beroep op degelijke merken die we bij elke klant opnieuw toepassen.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op

Remote Support