E-mail

E-mails zijn een belangrijk onderdeel voor de bedrijfsvoering van elke firma. Met de juiste hulpmiddelen zorgen we ervoor dat uw e-mails vlotter werken en beter beschermd zijn.

Microsoft Office 365

De komst van Office 365 maakt komaf met de oudere POP3 en IMAP mailboxen die vroeger gebruikt werden. Met een mailbox van Office 365 krijgt de klant veel meer mogelijkheden op vlak van ruimte, beschikbaarheid, agenda’s, … functionaliteiten die er vroeger niet waren.

Microsoft Office 365
E-mailhandtekening

E-mailhandtekening

Ieder bedrijf gebruikt tegenwoordig een professionele e-mailhandtekening, maar deze moeten altijd handmatig aangemaakt en ingesteld worden. Met speciale software zorgen wij ervoor dat deze handtekeningen centraal beheerd worden waardoor ze gemakkelijk en snel voor alle medewerkers tegelijk aangepast en ingesteld kunnen worden.

Spam Filter

Hoewel diensten als Office 365 zelf al van een spamfilter voorzien zijn blijken deze vaak nog veel spam door te laten. Door een extra beschermlaag te implementeren worden de klanten extra beveiligd en hebben ze zelf de optie om spam e-mails na te kijken en vrij te geven in het geval er toch e-mails onterecht tegengehouden worden.

Spam Filter
E-mail Backup

E-mail Backup

Een vaak vergeten onderdeel van het e-mailsysteem is een degelijke backup. Wanneer medewerkers al dan niet opzettelijk e-mails wissen kunnen deze achteraf vaak niet meer terug gehaald worden. Met een backup is het altijd mogelijk om terug te gaan in de tijd wanneer iemand bijvoorbeeld zijn volledige mailbox leeg gemaakt heeft.

Vraag gratis een offerte aan

GRATIS OFFERTE

Remote Support